Miért Tolbán?

Párom és jómagam vezetéknevéből született szóösszetétel.
Párom Tolner Kata mezőgazdasági mérnök. Ő a családi gazdaságunk lelke. Ügyeket intéz, állatokkal foglakozik, gyerekeket nevel. A tejet, amit magyar tarkáink adnak, jómagam dolgozom fel. Urbán Tibornak hívnak, 20 évig profi szakácsként dolgoztam. Többszörös világkupa és Olimpiai aranyérem megszerzésén túl, egy nagyvállalat gasztronómiai életét igazgattam. Újabb kihívások vonzásában, 2014-ben vágtam a sajtkészítésbe, ami mára családunk megélhetését biztosítja. Professzionálisan, de hagyományos eljárások mellett készítjük termékeinket, melyeket folyamatos fejlesztések mellet, időszakosan megújítunk.

Mottónk: „Hagyomány és Fejlődés”

demo

Díjaink

2017

XIX. Gyomaendrődi Nemzetközi sajt, és Túrófesztivál

Bazsalikomos Joghurthab Ezüstérem
Parenyica Bronzérem

V. Magyar sajtmustra

Parenyica Aranyérem
Áfonyás sajtkrém Aranyérem

2019

XXI. Gyomaendrődi Nemzetközi sajt, és Túrófesztivál

Parenyica Ezüstérem
Tolbán Kék Ezüstérem
Házi vaj Aranyérem, Abszolút első helyezés
Grillázskrémes sajtkrém-desszert Aranyérem, Abszolút második helyezés
Áfonyás Krémjoghurt-desszert Aranyérem
Fél 2 minimum három hónapos érlelt sajt Ezüstérem

2020

VIII. Magyar sajtmustra

Házi vaj Aranyérem
Póréhamus fehérpenészes Lágysajt Aranyérem
Natúr joghurt Bronzérem